Sterke bloemen, voor sterke mama’s

Die powervrouw verdient een powerboeket

Ze staat altijd voor je klaar. Gewapend met een kop thee of naald en draad. Ze barst van de energie, jongleert 101 taken met een glimlach en heeft altijd een goed advies. Hoe doet ze het toch? 

De hedendaagse superheld

Mama’s zijn hedendaagse superhelden. Met een onzichtbare cape, uiteraard geborduurd met een glitter M, toveren ze pleisters, stamppotten en een warme schouder tevoorschijn. Jouw sterke superheld is de aller- aller- allerliefst van de wereld. En dat verdient een mooi boeket met de sterkste bloemen die er zijn. Óf bloemen met een ijzersterke, bijzondere symboliek. 

Gladiool

Hebben we het over bloemige helden, dan hebben we het over de gladiool. In de Romeinse tijd gooide men gladiolen naar overwinnende gladiatoren. Een bloem voor sterke winnaars en rolmodellen. 


Sterke bloemen, voor sterke mama’s Moederdag Mooiwatbloemendoen.nl

Lisianthus

De lisianthus heeft een teer, fragiel uiterlijk. Maar vergis je niet. Deze rauwdouwer kan overleven in de barre omstandigheden van de woestijn. Iemand die blijft bloeien ook al zit alles tegen, doet je dat niet aan iemand denken?


Gerbera

Op de kleuterschool tekende je alle bloemen nog hetzelfde. Maar wel in de mooiste kleuren! Maar wacht eens even.. Die kindertekeningen doen denken aan de altijd vrolijke gerbera. Cadeautip: snor zo’n oud kunstwerkje van jezelf op en geef het samen met een bos gerbera’s in alle kleuren van de regenboog. 


 

Chrysant

De chrysant betekent letterlijk gouden bloem. Perfect voor je moeder en haar hart van goud. Tegenwoordig is de chrysant ook verkrijgbaar in andere tinten. Deze stijlvolle bloem staat ook nog eens voor geluk en gezondheid. En om het af te maken staat de sterke chrysant lang in de vaas. Wat wil je nog meer?


Aster Mooiwatbloemendoen

Aster

Is de moeder in kwestie ook een oma? Koop dan een flinke bos asters. Die brengen namelijk een gelukkige ouderdom. Prachtig in een groot boeket of schattig in losse vaasjes. 


Welke bloemen geef jij jouw sterke mama? Laat het ons weten op Facebook!