Boeketrecept: de zon op tafel met pioenroos

Een wonderschoon boeket om jaloers op te worden
Geschatte leestijd: 2 minuten

Sommige bloemen heb de X-factor. Ze zijn nét even wat flirteriger, haar bladeren meer uitgesproken, de geur net wat zoeter en hebben een look om bij weg te dromen. Pioenroos heeft overduidelijk het talent om je te betoveren. Dit boeketrecept is een ware showstopper voor op tafel. Een wonderschone creatie om jaloers op te worden. 

Boeket met pioenroos Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Het is een goed gevuld boeketrecept. Kan je zelf een behoorlijk boeket draaien? Haal dan alle benodigde stelen los bij de bloemist. Ben je er nog niet van overtuigd dat je zo’n dik boeket kunt draaien? Vraag dan bij dezelfde bloemist om hulp. Misschien kunnen ze wat insider tips delen. Kijk vooral ook even naar onze handige korenschoof tutorial

Zon op je tafel

Is het al zomer? Van zo’n uitbundig boeket op tafel krijg je nóg meer zin in de zon! Gelukkig maakt de rijke verzameling aan bloemen met luxueuze uitstraling het een stuk minder vervelend om binnen te zitten en te wachten op zwoele zomerdagen. 

Een positief boeket

Als je kijkt naar de symboliek van pioenen, lelies en viburnum dan kan je niet anders dan constateren dat je met dit boeket één grote brok positiviteit in huis haalt. Liefde, geluk, fierheid, zuiverheid en gezondheid. Dat wens je toch een ieder toe?