Shop for a week: Power of the flower

Kijken, kopen en inspireren

The Wunderkammer gooit haar deuren voor de 18e keer open voor een week en neemt ons mee op een magische reis met eindbestemming florale overdaad. Een hele week genieten we en trekken we onze creditcards voor de schatten van bloemkunstenaars Florian Seyd en Ueli Signer. 

Mooiwatbloemendoen.nl

De bloem als inspiratie

In deze rommelige tijd is een bloem een sterk symbool van onvoorwaardelijke liefde, gedeelde gevoelens, vrede, diversiteit en vrijheid. Shop for a week markeert de liefde voor flora. Laat je meevoeren met een reis door bloemland. De immense schoonheid en emotionele waarde van bloemen doen de rest deze week.

Meesterbloemisten Florian en Ueli

Een kleine jaloersmakende greep uit de carrière van de heren achter The Wunderkammer: In 2015 werden zij geselecteerd als ‘een van de 25 meest toonaangevende bloemkunstenaars ter wereld’ voor het boek ‘Formidable Florists’ door Isabel Gilbert Palmer (Lannoo Publishers). In 2016 heropende het museum het Cromhouthuis in Amsterdam met de nieuwe blijvende opstelling. The Wunderkammer heeft een permanente winkel binnen het Cromhouthuis. Ze decoreerden de lancering van het W-hotel, de opening van De oase van Matisse in het Stedelijk Museum en het Hermès Silk Ball. En samen met modeontwerpers Bas Kosters en Edwin Oudshoorn creëerde The Wunderkammer floral fashion: draagbare bloemencreaties.

Wanneer en waar

Van 9 tot 18 juni dompel je je onder in het thema Power of the flower van de groene heren. Dagelijks ben je van 11.00 tot 19.00 uur meer dan welkom op de Prinsengracht 845 in Amsterdam. Kijk je ogen uit en geniet!