Exposé #09: The Wunderkammer

Geschatte leestijd: 1 minuut

Met trots presenteren wij jullie Exposé, een serie portretten waarin we jullie voorstellen aan bijzondere, toonaangevende mensen die iets met bloemen en/of planten hebben. Dit keer in Exposé: Master Floristen Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer.

Een korte introductie: Florian is van oorsprong Duits en Ueli komt uit Zwitserland. Florian is bloemist, geeft les (onder andere seminars) en heeft een scherp oog voor trends. Ueli is tuinman, bloemist, hij decoreert en geeft seminars, hij is arrangeur en ontwerper van meubels en volières. Sinds 2005 werken de heren samen. In hun prachtige Wunderkammer vertellen ze over hun drijfveren.

The Wunderkammer staat voor het oude begrip van verzamelen. Het gaat om het verzamelen van mooie dingen uit de natuur en exotische spullen. Met deze gedeelde passie creëren Florian en Ueli internationaal de meest bijzondere sprookjes.

Wil je meer weten over deze übercreatieve heren en wil je best wel het een en ander uit hun collectie hebben? Lees meer over hun passie en ontdek de Shop for a Week waar je binnenkort helemaal los kunt gaan! 

The Wunderkammer