Flower Constellations: schik je horoscoop

Maak een sterrenbeeld-boeket met een paar prachtbloeiers
Geschatte leestijd: 2 minuten

Zet je een paar losse bloemen in een vaas, dan lijkt het al snel of ze een ontsnappingspoging over de rand doen. Hoe laat je een paar losse bloemen dan fier en enthousiast rechtop staan? Met Flower Constellations: messingplaatjes met gaten in de vorm van de sterren. Binnenkort kun je heel eenvoudig prachtboeketten schikken met een minimaal aantal bloeiers!

Flower Constellations Mooiwatbloemendoen.nl

Bloemen en sterren

House of Thol inspireerde hun ontwerp losjes op de Japanse bloemschikkunst ikebana, die de schoonheid en compositie van losse bloemen viert. De twaalf verschillende messing-Constellations hebben een gatenpatroon dat is afgeleid van de sterrenbeelden. Ze passen in veel verschillende vazen en kunnen steeds opnieuw gebruikt worden.

Ho… stop!

Sta je in de startblokken om naar de winkel te rennen of online je mandje te vullen? Nog even geduld. De Flower Constellations komen er zeker, maar zijn pas vanaf juli/augustus verkrijgbaar. Via Kickstarter kun je ze wel tot zaterdag 5 mei 2018 vooruitbestellen. Heb je gelijk iets om je op te verheugen en punten voor je early-bird-status. Wil je 'm alvast cadeau doen? Download dan de voucher die je vervolgens kunt vouwen tot leuk zakje. Natuurlijk geef je het symbolische cadeau dan met bloemen die bij de bloemenhoroscoop van de ontvanger passen.

Ga je toevallig naar de designbeurs in Milaan, dan kun je de bloemschikpareltjes vast in het echt zien bij de stand van Cartoni Design. Een kennismaking dichter bij huis kan binnenkort in het Honigcomplex in Nijmegen bij conceptstore C-More.