Geschreven in de sterren én bloemen

De bloemlezing van 2018

Een nieuw jaar brengt niet alleen een hoop frisse energie en voornemens met zich mee. Het biedt ook nieuwe perspectieven. Een persoonlijke visie op wat komen gaat én een astrologische inschatting, beter bekend als de jaarhoroscoop. En wat in de sterren geschreven staat, vinden we terug in bloemen. In samenwerking met ELLE en astroloog Bernard Fitzwalter hebben we een bloemlezing gemaakt.

Bloemlezing 2018 Mooiwatbloemendoen.nl

Wat is jouw signatuur?

Ieder teken van de dierenriem heeft unieke, kenmerkende eigenschappen. En naast deze signatuur heeft ook elk sterrenbeeld een bijpassende bloem. Ben je al benieuwd of jouw lievelingsbloem matcht met je sterrenbeeld?

2018 in een notendop

Wat we je alvast kunnen vertellen is dat het roer in 2018 weer om gaat. Na een roemruchtige, hectische tijd belanden we nu op nieuw terrein. Een periode van veiligheid, stabiliteit en kracht maar met een donkere, formeler en conservatievere ondertoon. Ook zien we slimme ideeën, hoge verwachtingen en frisse veranderingen vanuit een verankerde positie. Tekenend voor het nieuwe jaar is de transitie die we ieder mee zullen maken. Maar uiteindelijk komt in 2018 iedereen tot bloei, aldus Fitzwalter voor ELLE.  

Bekijk snel jouw astro-bloemlezing en ontdek welke bloem helemaal past bij jou:

-    Waterman
-    Vissen
-    Ram
-    Stier
-    Tweelingen
-    Kreeft
-    Leeuw
-    Maagd
-    Weegschaal
-    Schorpioen
-    Boogschutter
-    Steenbok

Illustraties: Nicola Kloosterman