FIETS DOOR ONZE BLOEMEN EN PLANTEN DRIVE-THRU!

En ontvang een boeket of plant om de afstand te vullen

Spring op je fiets en sjees richting het hofje van de Amsterdamse Singelkerk! Want van donderdag 17 september tot en met zaterdag 19 september kun je daar door onze Bloemen en Planten Fiets Drive-Thru fietsen. En neem je een prachtige bos bloemen of toffe plant mee. Heb je geen fiets? Geen probleem! Dan hebben wij er één voor je te leen.

Fiets door onze Bloemen en Planten Fiets Drive-Thru | Mooiwatbloemendoen.nl

Covid-19 maakt creatief en collectief. De afgelopen maanden werden er vele manieren bedacht om op afstand zo dicht mogelijk bij elkaar te zijn én er voor elkaar te zijn. Van (k)raambezoekjes tot berenjachten en bloemenacties voor eenzame ouderen. Met onze bloemen en planten drive-thru blijven we de fysieke en emotionele afstand met schoonheid vullen.

Want wie door de drive-thru fietst, mag een boeket of plant uitzoeken. En dat zijn niet zomaar boeketten en planten, want ze hebben allemaal een eigen betekenis. ‘The Bodyguard’ plant biedt bijvoorbeeld natuurlijke bescherming in huis. En het ‘Stay Strong (Wo)Man’ boeket staat voor kracht en sympathie.

Ons doel is om zoveel mogelijk afstand met schoonheid te vullen. Daarom vragen we bezoekers van de drive-thru te ‘betalen’ met een social share. Roep via Instagram of Facebook vrienden en familie op om ook langs te komen, gebruik #VulDeAfstand en #FillTheDistanceWithBeauty en help mee!

Zien we je daar?

Waar

Herengracht 431, Amsterdam (hofje Singelkerk)

Wanneer

Do 17 september 8:30 - 18:30
Vr 18 september 8:30 - 18:30 
Za 19 september 10:00 - 16:00