DE MOOISTE DROOGBLOEMEN (CREATIES) KOOP JE HIER

Droogbloem verkooppunten op een rijtje

Tijd om je huis te voorzien van gedroogde florale pracht. Bij deze winkels vind je de mooiste droogbloemen(creaties). Shop ze!

De mooiste droogbloemen(creaties) koop je hier | Mooiwatbloemendoen.nl

NET EVEN ANDERS

Bloomon selecteert de mooiste droogbloemen en maakt er flowergrams van: een selectie droogbloemen in een houten standaard. Ook mooi: flowerstone, waarbij droogbloemen in een keramieken voetstuk staan. Leuk voor op de schouw, je nachtkastje of… als cadeau aan iemand anders. 

OP ROZEN

Ben je gek op de koningin van de bloemen? Dan ben je bij bij Fabelicious aan het juiste adres. Fabelicious verkoopt namelijk de mooiste gedroogde rozen. Via hun website en ook in de filialen van Intratuin. 

BLOMSTERKRANS

Ben je zelf niet zo’n crea bea, maar wil je wel een bloemenkrans aan de muur? Surf dan heel snel naar de website van Blomsterkrans. Alle kransen worden met de hand gemaakt, dus er is er geen één hetzelfde. Wil je wel zelf aan de slag, tik dan een Blomsterkrans DIY box op de kop. 

DRIED FLOWER POWER

Sunny is al van jongs af aan helemaal into bloemen. Ze maakt prachtige droogbloemcreaties in glazen flessen, lijsten en stolpen. En ook voor flower clouds, kransen en bloemenbuisjes draait ze haar hand niet om. Wil je een prachtig droogbloem boeket in huis halen, laat er dan eentje samenstellen door bloemstylist Yoko Negi

MEER DROOGBLOEM INSPIRATIE?

Voor meer droogbloem inspiratie bekijk je ons droogbloem dossier vol met mooie DIY’s. Zelf bloemen drogen? Hier vertellen we je hoe je te werk gaat.