5 heerlijk herfstige Instagramaccounts

Kijk eens door nieuwe ogen naar bloemen

Verlies je deze herfst helemaal in Instagram. Met romantische rozen, vergrijsde tinten, verstilde beelden en veel roze kom je langzaam in die fijne najaarssfeer. We selecteerden vijf Instagrammers die je daar een handje bij helpen.

@sacredthistle

Spannende contrasten tussen een donkere achtergrond en frêle, pastelkleurige bloemen. Met een snufje bruiloft en een zijpaadje naar interieurs en exterieurs: dat kun je verwachten bij het account van @sacredthistle.

 

A post shared by Sacred Thistle (@sacredthistle) on

 

 

@toile_blanche

Achter @toile_blanche vind je de Japanse floral designer Mai Yanagisawa. Haar Instagram-account staat bol van de roze romantiek, food styling met bloemen en af en toe wandelt er een poes het beeld in.

 

A post shared by Mai Yanagisawa (@toile_blanche) on

 

 

@kardemomme1

Deze Noorse dame trakteert je op strakke top shots, reislustopwekkende beelden van het Noorse landschap en vakantiekiekjes 3.0. Dekentje erbij, kop koffie en laat je vervoeren door @kardemomme1.

 

A post shared by Benedicte / Norway (@kardemomme1) on

 

 

@fraeuleinsonntag

Berlijnse fotograaf en visual storyteller @fraeuleinsonntag houdt van reizen en de slow movement. Dat levert mooie plaatjes op met oog voor detail en kleurstellingen.

 

 

@mooiwatbloemendoen

En natuurlijk volg je ook ons @Mooiwatbloemendoen account. Hier houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste bloemtrends, -tips en -inspiratie. 

 

Je eigen Instagram verfraaien?

Mocht je eigen Instagram-feed wat bleekjes afsteken tegen bovenstaande, lees dan onze Instaptips voor Instagram vol bloemen en ga aan de slag.