Wow! ERDEM x H&M

Op 2 november in de rij voor deze bloemige collectie

Al weken kijken we er naar uit en nu is het is bijna zover: op donderdag 2 november lanceren ERDEM en H&M hun gezamelijke collectie. In de hoofdrol? Bloemen. 

De man achter het Londense label ERDEM is designer Erdem Moralioglu. ERDEM staat bekend om zijn prachtige, romantische designs en florale prints, die in alle collecties terug komen. Het label won er prijzen mee zoals de Womenswear Designer of the Year bij de British Fashion Awards in 2014. Inmiddels dragen Cate Blanchett, Emma Watson en Nicole Kidman zijn creaties. En jij straks misschien ook!

De ERDEM x H&M collectie

De collectie die ERDEM maakte voor H&M bestaat uit een dames-, heren-, en accessoireslijn. Rijke stoffen, modern gemixt met klassiek, tweed, kant en bloemen, héél veel bloemen. Een paar voorbeelden:

 

 


Bekijk hier de hele ERDEM x H&M-collectie, maak een verlanglijstje, zet je wekker op 2 november en blijf je zenuwen de baas. Vanaf 9 uur gaan de items in de verkoop, online en in een paar winkels. Vis je achter het net? Trakteer jezelf dan op een Bloemen x Herfst herfstboeket.

PS: Een van de bloemenmeisjes van Mooiwatbloemendoen.nl, Natalia van Bloemenmeisjes.com, maakte de bloemenwand voor de Nederlandse lancering van de samenwerking tussen ERDEM en H&M. Bekijk het resultaat op Instagram.