Win vrijkaarten voor film All You Need Is Love

Zonder rozen geen liefde
Geschatte leestijd: 2 minuten

Zeg eens eerlijk, wie kijkt nou niet naar het tv-programma All You Need Is Love? De zoetsappige, feelgood-momenten met als hoogtepunt het moment waarop twee diepgewortelde, ontembare liefdes elkaar in de armen vliegen. En om dat nostalgische liefdesgevoel nog meer tot leven te brengen, is er nu een film over gemaakt! Zo eentje vol liefde en humor waar je nog gelukkiger en verliefder van wordt. En omdat bloemen onlosmakelijk zijn verbonden met de liefde en wij nou ja, nogal fan zijn van love, besloten wij een paar tortelduifjes te trakteren op een avondje uit vol liefde. Dus, wil jij jouw geliefde net zo verrassen als Robert ten Brink zo vaak doet? Doe dan gauw mee met onze prijsvraag, want wij geven 2x 2 vrijkaarten weg voor de film!


Op 26 november vond de première plaats van de film All You Need Is Love. En omdat l'amour niets voorstelt zonder de roos, dé Koningin van de Liefde, besloot Aleia Roses de liefde een dienst te bewijzen door het decor van de première te overweldigen met meer dan 6000 (!) rode rozen. Muren, letters, tafels, boeketten: overal waar je keek werden je ogen (én neus) gestreeld door rozen die de ruimte vulden met liefde. Helaas heeft dit prachtige decor alweer plaats moeten maken voor enthousiaste filmliefhebbers, maar gelukkig kun jij nog wel even genieten van de film! Geef antwoord op onze prijsvraag en wie weet trakteer jij je geliefde straks op een rozig avondje uit.


Vraag: waarom zijn rozen voor jou onlosmakelijk verbonden met de liefde?

Meedoen

Je maakt kans op 2 vrijkaarten voor de film All You Need Is Love (t.w.v. € 15,-). Je kunt hieronder je gegevens en antwoord invullen. Meedoen kan tot dinsdag 18 december 2018, 23:59 uur. Winnaars worden woensdag 19 december per mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deze winactie is inmiddels verlopen. De winnaars zijn via de mail op de hoogte gebracht.