Win kaarten voor het Happinez festival

Bloemenmandala, yoga, meditatie en veel meer

Creëer samen een grote bloemenmandala, ga naar lezingen, workshops, yogasessies of doe mee met meditatie: van 15 t/m 17 september kan het allemaal tijdens het Happinez festival. Het evenement vindt plaats in Fort Voordorp, vlakbij Utrecht en Mooiwatbloemendoen.nl mag voor iedere dag twee kaarten weggeven. Meedoen aan deze winactie?

Bloemenmandala op het Happinez festival Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: Harold Pereira

Bloemenmandala met Mooiwatbloemendoen.nl

In samenwerking met Mooiwatbloemendoen.nl wordt er iedere dag een bloemenmandala gemaakt op het festivalterrein. Deze mandala’s ken je misschien uit de Happinez-agenda. Het zijn Boeddhistische spirituele symbolen voor de kosmos, vaak in een ronde vorm. Op het festival krijgt het de vorm van een liggend bloemenspektakel met een doorsnee van vijf meter in opvallende kleurstellingen, waar festivalbezoekers iedere dag een cirkel van bloemen aan toevoegen. Je kunt dus zelf ook een symbolische bloem aan de mandala toevoegen.

En verder?

Naast de bloemenmandala valt er nog van alles te doen op het festival. Er zijn meer dan 60 sprekers, yogi’s en meditatieleraren die je inspireren op het gebied van innerlijke rust, verandering, liefde, troost en energie. Bovendien kun je meedoen aan workshops en meditaties, genieten van muziek en lekkere hapjes en je ziel voeden met inspiratie, inzichten en ideeën. Lees meer op de website van Happinez.

Zo maak je kans op kaarten

Deze winactie is inmiddels gesloten, de winnaars hebben bericht gekregen.

Vertel ons voor dinsdag 22 augustus welke bloem jij graag toevoegt aan de mandala en in welke kleur. Belangrijk: laat ons ook weten voor welke festivaldag je graag kaarten wint. We trekken voor iedere dag een winnaar, die 2 kaarten wint. In totaal geven we dus 6 kaarten weg.

Winactie: Happinez festival