Win een design bloemenpers en lijst je mooiste bloem in

Studio Carmela Bogman geeft de natuur een ereplek in huis

Bloemen brengen blijdschap, dus hoe langer je ze in huis hebt, hoe beter. Daarom maak je nu kans op het winnen van een Flowerpress en een Hueframe, beiden van Studio Carmela Bogman. Daarmee droog je op stylische wijze je lievelingsbloem en lijst je 'm in, om nog lang bij weg te dromen.

Flowerpress en Hueframe Studio Carmela Bogman Mooiwatbloemendoen.nl

Productontwerper Carmela Bogman heeft een missie: met haar producten wil ze mensen bewust maken van de natuurlijke schoonheid om hen heen. Met die gedachte in het achterhoofd ontwierp ze de Flowerpress en Hueframe. 

Flowerpress en Hueframe van Studio Carmela Bogman

De Flowerpress is een bloemenpers gemaakt van semi-transparant kunststof met er tussenin een boekje dat dienst doet als pers. Met het oranje koord sluit je de Flowerpress, waardoor je de bloem makkelijk kunt persen. Nadat de bloem mooi is gedroogd kun je de Hueframe gebruiken om je lievelingsbloem in op te hangen. Door de melkachtige kleur van het frame krijgt je bloem een mooie, zijdezachte uitstraling. Het semi-transparante karakter en de aanwezige kleur zorgen voor een prachtig lichtspel wanneer je de Hueframe voor het raam zet of hangt.

Winnen? Zo maak je kans

Deze winactie is inmiddels afgelopen, de winnaar heeft bericht van ons gekregen.

We mogen een set van 1 Flowerpress en Hueframe van Studio Carmela Bogman weggegeven, samen aan één winnaar. Vertel ons welke bloem, in welke kleur(en) jij wilt persen en later wilt ophangen.

Deze winactie start op vrijdag 13 oktober en eindigt op woensdag 25 oktober 2017 om 23:59 uur.

Winactie: Flowerpress en Hueframe