Stijltrend: More is More

Bloemenverwennerij met prints en dessins

Camouflageprint is binnen deze trend niet om niet op te vallen en botanische dessins zijn er niet om rustig van de natuur te genieten. Ze mogen gecombineerd worden met stippen, strepen, color chips en andere prints. Alles om de allergrootste patroonkakofonie te maken. We gaan weg van de standaard. Daar krijgt iedereen more en more inspiratie en energie van!

Stijltrend More is More Mooiwatbloemendoen.nl

En en

Laten we als basis voor een flinke, diverse bos bloemen kiezen. Uiteraard met lekker veel kleur. Plaats de stelen in een vaas met een flink hysterische print en zet deze op dat felgekleurde krukje voor de overdreven drukke muur. Overdreven druk qua print uiteraard. Ga in materiaal voor gelakt metaal en voor gerycyclede, synthetische materialen met kleurelementen. Alles mag.

Bonte bos

Kies de felle, vrolijke Strelitzia. Neem de charmante zijden blaadjes van de pioen in zachte of felle tinten. De Anthurium heeft een bijzondere vorm met een felgekleurde aar. En de anjer is er zelfs in een fluorescerende variant. Zoek alle bijzondere kleuren, vormen en verloopjes bij elkaar.

Van pastel tot fel

De dessins zijn voornamelijk rood, blauw en groen in zachte pastellen of felle varianten, geïnspireerd op de jaren tachtig en dan vooral de Memphis-stijl. De vormen en materialen zijn minder belangrijk. Logisch, want je hebt het al druk genoeg met de stippen, strepen enzovoort. Go extreme!

Meer inspiratie en de tofste trend-must haves vind je op ons Pinbord!