Stijltrend: Connect the story

Luisteren en luieren met bloemen in de hoofdrol

Schik een prachtige bos chrysanten in een potje van beton en hout of zet een Freesia in een transparante glazen vaas en ontspan. Samenvoegen en combineren van zowel materialen als voorwerpen, daar draait het om in de Connect The Story-trend! En geef je verrassende combinaties vervolgens een eigen plekje, zodat ze alle ruimte hebben om de aandacht naar zich toe te trekken. Dan kunnen we er ook veel meer van genieten en bij ontspannen. Subtiel vloeien functies en vormen in elkaar over. Een vissenkom kan nu ineens ook plantenbak, vogelkooi én tafel zijn.

Stijltrend: Verhalende aandacht Mooiwatbloemendoen.nl

De mooiste materialen, kleuren en kriebeldiertjes 

Keramiek, gevlochten materiaal, terracotta, katoen, linnen, leer en transparant glas… je kunt het allemaal combineren. Zorg wel voor een natuurlijke, warme, vriendelijke uitstraling. Vervaag strepen en creëer waterkringen en spatten. Insecten en kleine tuindiertjes komen tevoorschijn en bloemen staan in de hoofdrol. Cirkels staan voor eeuwigheid, volledigheid en tevredenheid, en passen perfect in de Connect The Story-trend. Samen met veel wit en groen, aangevuld met terracotta en masalaroodbruin. 

Bloemen met verhalen en specifieke kenmerken

Bij Connect The Story kiezen we voor bloemen waar je niet alleen naar wilt kijken en je neus in wilt steken... je wilt er ook naar luisteren, want de symboliek vertelt een hoop. De Freesia staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Chrysanten staan voor geluk en gezondheid. Heb je pas een kleintje gekregen? Zet je huis vol met vrouwenmantel. Deze plant geeft vrouwen hun schoonheid terug. Geef je deze bloem cadeau, dan kun je natuurlijk ook een ‘pff, alsof ik dat nodig heb’-reactie krijgen. Hè, gezellig.

Meer inspiratie en de tofste trend-must haves vind je op ons Pinbord!