Sprookjesboeket

Grootse en meeslepende bossen, kransen en slingers

Prik je aan een beetje sprookjesboeket en je kunt honderd jaar bijkomen en uitslapen. Je kunt er ook zeven geitjes uit laten springen: SURPRISE! Of je maakt het gewoon zo prachtig en meeslepend dat je er in weg kan dromen. Laat het boeket of een magische bloemenslinger of -krans je perfecte sprookjesaccessoire zijn. Sprookjes bestaan namelijk! Je moet er alleen in geloven… en daar zorgen we voor. 

Sprookjesboeket - Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: Scarlet & Violet

Kransen en slingers

Zachte, fragiele slingers en romantische kransen die je huis in een keer omtoveren. You need that! Hang de slingers in de deuropening, zodat je een sprookjeswereld instapt. En leg de fabelachtige kransen op glanzende glazen schaaltjes. Maak een groots centerpiece of grootse versiering voor jezelf. Alles is perfect, want natuurlijk laten we in jouw sprookje de slechterik achterwege.

Vaas en verpakking

Zet romantische, verhalende rozen in een glazen vaas met een kleurverloop, waardoor je een bijzonder effect krijgt. In een sprookje kan alles, dus pak ook met de vaas of verpakking flink uit. Word krans-, slinger- of boeketprinses!

Er was eens een sprookje

Far, far away zijn de eerste sprookjes ontstaan. De volksverhalen speelden zich ooit ergens af en zaten vol fantasie en magie. In eerste instantie waren het verhalen die mondeling doorverteld werden, later kwamen ze pas op papier te staan. Een sprookje heeft altijd een boodschap. Die van ons ook: geniet samen met je vrienden van je perfect bebloemde woonkamer!