Pop-up bloemen: verras met bloemen op onverwachte plekken

Denk eens out of the vase

We hebben meer bloemen nodig! Ze zorgen voor een brede lach op het gezicht, sfeer in huis én zorgen ervoor dat we ons beter voelen (dat blijkt zelfs uit onderzoek*). Versier je huis dus vooral met bloemen. Maar denk ook eens outside the vase. Verras jezelf, maar zeker ook je vrienden met pop-up bloemen op bijzondere plekken en momenten.

Bloemcadeau voor onderweg

Bloemen in de vaas, op je kussen of in je haar hebben we allemaal al wel eens gehad. Maar wat dacht je van bloemen tussen je spaken? “Uhm schat, wat is er met mijn fiets gebeurd?” Wedden dat de boodschappen wel even kunnen wachten. Liever met de auto? Geloof ons maar, iedere autorit – zelfs die naar de tandarts - wordt leuker met een klein boeketje onder de ruitenwissers. Verrassing! Lach die witte parels maar bloot.

Binnenpretjes

Maar ook binnenshuis kun je de bloemen laten verschijnen. Een boek lezen is nog fijner met een bloem als boekenlegger. Een bloemenslinger aan het raam vrolijkt zelfs de meest gure dag op en weelderige badkamerbloeiers geven een luxueus spa-effect.

Eindeloos verrassen

Kortom, de mogelijkheden van pop-up bloemen zijn oneindig. Denk verder dan je vaas lang is en strooi bloemenkopjes in je geliefdes sloffen, verras gasten met een welkomstmat van bloemblaadjes of leg een botanische krans klaar voor die lieve prins(es) van je. Zeker weten dat jouw kleine gebaar niet alleen een ander, maar ook jouzelf blij verrast.

*Onderzoek gedaan door Harvard: leven met bloemen vergroot gevoelens van compassie en verkleint die van angst en zorgen. Fijn!