Pocket Herbarium

Leg je vondsten uit de natuur vast
Geschatte leestijd: 2 minuten

Het pocket Herbarium is een must-have voor natuurliefhebbers. Het is een boekje waarin je je natuurvondsten kunt vastleggen. Het boekje biedt ruimte om bij de bloem of plant een stukje tekst te schrijven. Een toepasselijk gedicht of een mooie gedachte. Ook kun je de plek tekenen waar je de natuurvondst vond. Zo hou je je herinneringen bij elkaar en kun je op een later moment terugbladeren naar de schoonheid van dat moment. Ook leuk: geef het cadeau. Je kunt het boekje geven met jouw treasures erin of helemaal blanco natuurlijk.

Vroegere tijden herleven

Maartje van den Noort (kunstenaar en illustrator) en Saskia de Valk (ruimtelijk vormgever/ eigenaar van ontwerp-atelier Vlinder&Vogel) zijn de bedenkers van het beeldschone boekje Pocket Herbarium. De fascinatie voor het kleine, het eenvoudige van de schoonheid van de natuur, is wat hen verbindt en samen kwamen zij op het idee om het bloemenboekje te maken. Ze hebben het vernoemd naar de verzamelingen van gedroogde planten uit vroegere tijden.

Lancering

Op zondag 22 maart van 12.00 tot 18.00 uur wordt het Pocket Herbarium gepresenteerd in het Volkshotel in Amsterdam. Je bent meer dan welkom om langs te komen en uiteraard kun je het Pocket Herbarium ter plekke ook kopen. En laten signeren! Ben je er zondag niet bij, maar wil je het Pocket Herbarium wel kopen? Ga dan fijn shoppen in de webshop van Uitgeverij Snor. Trouwens, je kunt hier ook een prachtig Herbarium Kaartenboekje bestellen. In dit kaartenboekje zijn de twaalf mooiste illustraties verzameld uit het Pocket Herbarium.

Pocket Herbarium

Pocket Herbarium

Pocket Herbarium