Nieuw: MR.LILIUM scheerzeep

Een natuurlijke scheerzeep met de verzorgende eigenschappen van de lelie.
Geschatte leestijd: 2 minuten

De traditionele scheerbeurt heeft een comeback gemaakt. Als moment van rust en als verzorgend ritueel. Mooiwatbloemendoen.nl introduceert MR.LILIUM, voor mannen die back to the roots willen gaan.

New: MR.LILIUM shaving soap Funnyhowflowersdothat.co.uk

Lelie scheerzeep

MR.LILIUM is een exclusieve en natuurlijke scheerzeep met de verzorgende eigenschappen van de lelie. Al in de oudheid bereidde men oliën en zalven met de bloemblaadjes van de witte Madonna lelie (Lilium Candidium) die van origine een helende en desinfecterende werking heeft. Een afstammeling van deze oer-lelie is gebruikt als hoofdbestanddeel voor MR.LILIUM.

Volgens ontwerpster Katja Gruijters en kweker Gerben Ravensbergen van Lilies of Life die beiden onderdeel uitmaakten van de totstandkoming van deze scheerzeep, is het de perfecte basis voor een natuurlijke scheerzeep voor mannen.

Ode en actie

Met MR.LILIUM brengen we een ode aan de lelie. De scheerzeep wordt in juni in een eenmalige oplage uitgebracht en is exclusief te verkrijgen via onze website. Hoe? In juni maak je kans op een MR.LILIUM scheerzeep door mee te doen aan onze winactie. Of trakteer jezelf of je mister op een klassieke MR.LILIUM shave bij de New York Barbershop ‘the traditional men’s only barbershop for the real gentleman’ uit Rotterdam. In de maand juni kun je een behandeling boeken. 

Doe mee en win

Wil jij graag kans maken op een MR.LILIUM scheerzeep en een shave bij de New York Barbershop? Geef dan hieronder aan wie jouw MR.LILIUM is en waarom!

Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn per e-mail op de hoogte gesteld.