Maak een eigen bloemenkraam

Leuk voor de kinderen (en voor jezelf)

Dat we meer binnen zijn dan ooit en het dagelijks leven op z’n kop staat, heeft ook positieve kanten. Het dwingt ons om prioriteiten opnieuw te definiëren: terug naar de basis! En daar word je creatief van. Élisa Gallois van het Franse Et Dieu Créa maakte deze bloemenkraam met haar kinderen. En haalt zo het leven van buiten naar binnen.

DIY: maak een eigen bloemenkraam | MooiwatbloemendoenCopyright: Elisa Gallois - Et Dieu Créa

Florale verbinding

Élisa ademt creativiteit. Haar Instagramaccount staat vol met kartonnen constructies die zij met of voor haar kinderen maakte. Waaronder dus een bloemenkraam. Bloemen zijn boodschappers zonder grenzen en Élisa’s reactie op de sociale afstand die we nu moeten bewaren. “Als er op dit moment één ding is dat we moeten onthouden, is dat we het kind in onszelf moeten terugvinden,” vertelt Élisa over haar project.

Aan de slag!

Wil jij ook zo’n bloemenkraam in huis? Ga dan samen met je kind(eren) aan de slag. Door alle online bestellingen van de afgelopen tijd heb je vast een voorraadje kartonnen dozen opgebouwd. Nog wat scharen, verf, stiften en plakband en je kunt aan de slag. Met als de kers op de taart: bosjes prachtige bloemen als verkoopwaar.

Over Élisa Gallois

Élisa Gallois - blogger en moeder van Jules, Lou en Mia - deelt op haar website en Instagramaccount haar dagelijks leven met foto’s op het gebied van interieur, eten en speelse DIY’s.