Koop een boeket en krijg een vaas

Hallo Jumbo PLUK Bloemenmarkt!

Wat doe jij de eerste week van juni? Wij gaan met gierende boodschappenkarren richting Jumbo’s PLUK Bloemenmarkt! In deze periode pluk je de vruchten van twee seizoenen bloemenaanbod. En bij de aankoop van een Jumbo PLUK boeket krijg je ook nog eens een vaas cadeau. Lees snel verder, ontdek de voorwaarden én doe inspiratie op voor een wel heel bijzonder boeket.  

jumbo bloemenmarkt
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Astronomische of meteorologische zomer 

Wanneer begint volgens jou de zomer? 1 of 21 juni? Allebei is juist op zijn eigen manier. Op 1 juni start de meteorologische zomer. Ingesteld op weerskenmerken en niet afhankelijk van de stand van planeten. De astronomische zomer – ook wel de zomerzonnewende – is wanneer de zon ten opzichte van de aarde haar meest noordelijke punt heeft bereikt.  

Twee seizoenen om van te plukken 

Begin juni mogen we dus én zeggen dat het lente is én hebben we het niet verkeerd als we het zomer verklaren. Een mooi moment om een van-lente-naar-zomerboeket te kopen met bloemen uit beide seizoenen. Denk aan delphinium, allium, gerbera, astrantia, leeuwenbek, aster, violier, lelie, pluischrysant, salix, eucalyptus en craspedia. Daarmee maak je dit heerlijk bonte boeket waarvan je lentekriebels én de zomer in je bol krijgt.  

Koop een boeket en krijg een vaas 

Tijdens Jumbo’s PLUK bloemenmarkt van donderdag 2 juni t/m zondag 5 juni, krijg je bij aankoop van het Jumbo PLUK boeket (€15) een glazen vaas cadeau. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij! Bekijk meer informatie op Jumbo’s actiepagina.  

close up lente-zomerboeket