Kom in de kas: 11 en 12 juni

Leerzaam, leuk en lekker
Geschatte leestijd: 2 minuten

Kom in de kas! Op zaterdag 11 en zondag 12 juni krijg je de unieke kans om op kasbezoek te gaan bij verschillende glastuinders door heel Nederland. Telers van bloemen, planten, groenten en fruit delen op deze dagen graag hun trots: de teelt van verse, smakelijke, mooie en gezonde producten waar ook jij dagelijks van geniet. 

Kom in de Kas | mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

KOM IN DE KAS

Tijdens Kom in de Kas openen zo'n 200 glastuinders door heel Nederland hun deuren voor publiek. Een mooi moment om te komen zien, ruiken, proeven en ervaren wat er allemaal gebeurt achter het kasglas. En om te ontdekken hoe kwekers omgaan met thema's als efficiëntie, duurzaamheid, techniek en innovatie. 

LEERZAAM, LEUK EN LEKKER

Altijd al een kijkje willen nemen in een (bloemen)kas? Jong en oud kan tijdens Kom in de Kas met eigen ogen zien en ervaren hoe verschillende bloemen, planten en gewassen groeien. En natuurlijk mag je de kaseigenaar het hemd van het lijf vragen! Een dag in de kas is dus erg leerzaam. Daarnaast valt er overal veel te smullen en te spelen. 

MEER INFORMATIE

Het enige wat je hoeft te doen is een bloemenkweker (of andere tuinder) in de buurt te zoeken. Bekijk goed op welke dag de schuifpui open staat, want niet alle kassen doen op beide dagen mee. Meer informatie vind je op de website van Kom in de Kas