Ga winkelen bij The Wunderkammer

Shop for a Week in het teken van rozen
Geschatte leestijd: 2 minuten

Bloemisten en decorateurs Florian Seyd en Ueli Signer hebben het weer voor elkaar: ze hebben hun magische Wunderkammer in Amsterdam omgetoverd tot een bloemenwalhalla met prachtige bloemdecoraties, bizarre kunstvoorwerpen en indrukwekkende interieuren. Met deze keer een hoofdrol voor de roos, de bloem van de liefde. Kom winkelen tijdens Shop for a Week, laat je zintuigen verwennen en neem mee naar huis wat je niet kunt laten staan. Maar wacht niet te lang, want deze wonderwinkel is geopend tot en met 3 juni.

Tienduizenden rozen

Voor deze 20e editie kozen Florian en Ueli voor de roos als thema: 'A rose is a rose is a rose'. Waarom? Omdat de roos dé bloem is van de liefde en het hele leven draait om liefde, zo vinden de mannen. Nou, die booschap komt wel over kunnen wij je vertellen: The Wunderkammer is overladen met tienduizenden rozen die in samenwerking met Aleia Roses liefdevol zijn verwerkt in het interieur, de kunstwerken, de boeketten en alle andere dingen die je in deze magische winkel tegenkomt. Een bezoek aan The Wunderkammer is niet zomaar even winkelen: het is een unieke ervaring voor al je zintuigen waar je nog lang van kunt nagenieten.

Ga erheen

Het evenement heet niet voor niets 'Shop for a Week', want na één week sluiten de heren jammer genoeg alweer hun deuren. Wil je genieten van een intiem inkijkje in de ideeënwereld van deze bijzondere bloemkunstenaars, pak dan nu je jas en reis af naar deze wonderlijke wereld aan de Herengracht 178 in Amsterdam. Je bent elke dag welkom tussen 11:00 en 18:00.

Zit je nu te balen achter je scherm omdat je niet langs kunt gaan? Geen zorgen! Over een half jaar komen de heren alweer met een volgende editie van The Wunderkammer. Houd daarvoor hun website in de gaten. Tot die tijd kun je altijd nog hun permanente winkel Shop for a Museum in het Cromhouthuys bezoeken.