FloriWorld heropent op 1 juli

Neem een kijkje in de wereld van bloemen en planten

De bloemen- en plantenattractie FloriWorld opent op 1 juli weer haar deuren! In FloriWorld dompel je jezelf onder in bloemenpracht en plantenweelde. FloriWorld is een interactieve attractie gevestigd op het terrein van de wereldberoemde bloemenveiling in Aalsmeer.

FloriWorld opent op 1 juli | Mooiwatbloemendoen.nl

Ervaar de magie

In FloriWorld ontdek je de voordelen van bloemen en planten voor je dagelijks leven. En dat zijn er nogal wat. Bij binnenkomst krijg je een armbandje, waarmee je de attractie volledig kunt personaliseren. Daarnaast kun je genieten van allerlei bloem- en plantgerelateerde zaken. Denk aan een film genaamd Daan the Movie, over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket is vergeten, maak een selfie in een van de photobooths, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen. Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over de FloriRail door de attractie en het leuke is: aan het einde van de experience kun je in de veilingsruimte bieden op een echte bos. 

Benieuwd geworden? Bezoek de website van FloriWorld voor meer informatie en zet vervolgens koers naar Aalsmeer. Veel plezier alvast!