Exposé #19: Christoffers Blommor

Geschatte leestijd: 1 minuut

Met trots presenteren we Exposé, een serie portretten waarin we je voorstellen aan bijzondere, toonaangevende mensen die iets met bloemen en/of planten hebben. In editie #19 laten we je kennis maken met Christoffer van Christoffers Blommor, bloemist in hart en nieren uit Stockholm.

Op zijn dertiende stond hij naast school op de markt, hard te werken bij een bloemenstal. Een perfecte stap, want hij bleek meer van bloemen dan van karate te houden. Een stap bovendien waardoor hij anno 2017 drie bloemenzaken in Stockholm heeft, waarin luchtige boeketten, grote planten, een persoonlijke sfeer en attent personeel allemaal een hoofdrol spelen.


Botanische bevlogenheid en liefde voor mensen

Tussen de bedrijven door neemt hij ook nog de tijd om te vertellen over zijn botanische bevlogenheid, hoe hij tegen bloemen en planten aankijkt en de rol die zijn klanten en personeel in zijn leven spelen. Dat lees je in het uitgebreide interview. Om ons vervolgens mee te nemen naar een bungalow in de natuur, waar hij laat zien hoe zijn perfecte kerst eruit ziet: denk warme kleuren, mooie kransen en imposante stillevens.