Exposé #18: Petalon

Geschatte leestijd: 1 minuut

Met trots presenteren we Exposé, een serie portretten waarin we je voorstellen aan bijzondere, toonaangevende mensen die iets met bloemen en/of planten hebben. In editie #18 zetten we het Londense Petalon in de schijnwerpers, een bloemist die haar boeketten met de fiets laat bezorgen.

What's in a name? In Petalon zitten de woorden petal (bloemblaadje), peloton (wielrennen) en de 'lon' verwijst naar Londen. De perfecte benaming voor de onderneming van Florence en James, die hun boeketten met de fiets bij je komen bezorgen. Wat begon als een eenvrouwszaak, groeide snel uit tot een sympathiek familiebedrijf waar je ook terecht kunt voor bruidsbloemen en workshops. 

Boeketten, fietsen en de liefde voor bloemen

In ons interview met het stel krijg je een inspirerend kijkje achter de schermen van Petalon en lees je over het idee achter het bedrijf, hoe Florence en James boeketten en fietsen én werk en privé combineren en hoe belangrijk het is om je hart te volgen, ook in zaken. En natuurlijk gaat het over bloemen, de allesoverheersende liefde voor bloemen. Benieuwd?