Exposé #12: Pyrus

Dit keer in Exposé #12: bloemisten Natalya Ayers en Fiona Inglis van Pyrus.

Met trots presenteren we Exposé, een serie portretten waarin we je voorstellen aan bijzondere, toonaangevende mensen die iets met bloemen en/of planten hebben. Dit keer in Exposé #12: bloemisten Natalya Ayers en Fiona Inglis van Pyrus. 

Een korte introductie: op eigenzinnige en uitgesproken wijze veroveren Natalya en Fiona de bloemenwereld. Voordat ze het bloemenvirus te pakken hadden, studeerden ze allebei beeldende en toegepaste kunst. Een stage bij een bloemist bracht hen samen. Daar ontdekten ze dat ze volledig op een lijn zaten qua creatief gedachtegoed en ambities.

In 2001 besloten ze om hun krachten te bundelen en samen de bloemenstudio Pyrus op te zetten. Ze kochten een oude Victoriaanse tuin en zette die volledig naar hun eigen hand. Iedere bloem of plant die ze gebruiken, wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van beweging, textuur en geur en is complementerend aan de ander. En imperfecte bloemen, 'die bestaan niet'. Ontmoet ze in de video hieronder.


Kijk hier nog verder achter de schermen van Pyrus en ontdek hun edgy bruidscreaties waardoor je geheid 'ja!' zegt tegen Natalya en Fiona.