Exposé #06: Manuela Sosa

Met trots presenteren we Exposé: een serie portretten waarin we jullie voorstellen aan bijzondere, toonaangevende mensen die iets met bloemen en/of planten hebben. Dit keer in Exposé #06: Manuela Sosa.

Een korte introductie: Manuela Sosa heeft de liefde voor bloemen van jongs af aan van haar moeder meegekregen. Ze is bloemist en stylist, heeft haar eigen bedrijfje en blog Gang & The Wool en woont in Barcelona buiten de stad. De Spaanse natuurliefhebster woont op een prachtige plek. Hier geniet ze van rust, kalmte en vooral van haar adembenemend mooi ingerichte greenhouse. Je ziet haar perfecte gevoel voor styling en goede smaak hier overal in terug, vooral in de jaloersmakend prachtige vintage meubels en boeketten om bij weg te dromen. Het is een kleine oase waar ze samen met haar hond geniet van de natuur op een manier die we allemaal wel zouden willen.

Ben je benieuwd naar het verhaal van Manuela Sosa, die het mooie leven tot kunst heeft verheven? Bekijk dan de video hieronder.

Ben je tot aan je tenen geïnspireerd geraakt en kun je niet wachten zelf de meest originele bloemencreatie te maken? Bekijk dan het artikel waarin we stap voor stap uitleggen hoe je een zomerse bloemenkroon kunt maken. Deze maakt niet alleen je outfit af, maar geeft je ook de hele dag een ontspannen ‘midden in de natuur’-gevoel. Wil je het grootser aanpakken en je eigen greenhouse maken. Kijk hier voor de tips.

Manuela Sosa