Bloemstillevens om stil van te worden

De bloemenpracht van Chinnoe | Vlemmix

De bloemstillevens uit de Gouden Eeuw zijn over de hele wereld bekend. Delftsblauwe vazen met bontgekleurde boeketten en bijzondere artefacten knallen van het doek. En des te langer je kijkt, hoe meer ze tot leven komen. Het zonlicht komt door het raam en belicht de scène vanaf de zijkant. Een blaadje valt uit. Met een beetje inlevingsvermogen ruik je de geur van versgebakken brood en hoor je de rijtuigen over de kinderkopjes kletteren. 

Het is juist dat gevoel dat Rosan Chinnoe en Marc Vlemmix van Chinnoe | Vlemmix aantrok. Op eigen wijze, met een duidelijke signatuur creëert dit duo bloemstillevens die je mond open laat vallen. 

chinnoe vlemmix bloemenkunst Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: chinnoe-vlemmix.com

In verschillende series neemt Chinnoe | Vlemmix je mee op een bijzondere bloemenreis. Zo oogt "Love is enough" luchtig en lief en geeft de serie "Blauw" een ode aan het blauw van de hemel en geeft een moderne knipoog naar de het blauw uit Delft.

Nieuwsgierig geworden? Na exposities op kunstbeurzen in New York, Singapore en London hebben Chinnoe | Vlemmix een eigen galerie in één van de meest creatieve gebieden van hun eigen Rotterdam; Station Hofplein. Bezoek de galerie in Rotterdam of houd aankomende exposities in de gaten. De echte liefhebbers kunnen daar een bijzonder exemplaar aanschaffen. 

Chinnoe & Vlemmix Mooiwatbloemendoen.nl
Chinnoe & Vlemmix Mooiwatbloemendoen.nl
Copyright: Chinnoe & Vlemmix