Bloemen op vakantie

Zo voel je je overal thuis

Zonnig feit: ook op je vakantie-adres brengen bloemen blijdschap. Omdat ze een beetje lossigheid geven aan dat iets te strakke appartement met dat ongezellige balkon. Ook sluimerende heimwee wordt verzacht door wat plaatselijke florale schoonheden in een vaas (of wat er voorhanden is). Zo voel je je thuis in je vakantiehuis. Een paar suggesties voor bloemen op je vakantie.

Bloemen op je vakantie-adres Mooiwatbloemendoen.nl

Je kent het wel. Je opent de deur van de vakantiewoning die je de komende twee weken thuis mag noemen en de moed zakt je een beetje in je espadrilles. De inrichting is vooral zo... praktisch. Oplossing: koffers uitpakken en op zoek naar de dichtstbijzijnde bloemist voor een viva-vakantieboeket. Laat je verleiden door het plaatselijke aanbod en kies iets wat past bij je vakantiestemming, het blauw van de hemel, het geel van de zon of het groen van de bergweide.

En op de camping of in het hotel?

Ook op de camping of in je hotel geven bloemen je vakantie net dat beetje extra. Op een tafeltje voor je tent of campertje passen prima wat losse bloemen in lege flessen of glaasjes. Of gebruik je waslijn op creatieve wijze. Een boeket in een maatbeker of thermosfles kan natuurlijk ook. Met een beetje geluk trekt het ook wat vlinderbezoek aan, of die meneer van twee plekken verderop. Slaap je liever in een hotel? Een mini-boeket in het waterglas of -flesje op je nachtkastje transformeert die onpersoonlijke hotelkamer in een thuis ver van huis. 

En weer thuis...

Terug van vakantie hou je dat ontspannen vakantiegevoel nog even vast met de thuisversie van je hotel-, vakantiehuis- of campingboeket. Geeft je er ook een aan de plantenoppas, met dank voor de goede zorgen, dan deel je die vakantie vibe zelfs. Mooi hè, wat bloemen doen.

Welke bloemen zitten er in jouw ultieme vakantieboeket? Deel je foto of de bloemennamen op Facebook. Fijne vakantie!