Bloemen nemen de wereld over!

Kleding, schoenen en meubels volop in bloei

Om een beetje fashionably up-to-date te blijven, volg je natuurlijk verschillende blogs en blader je direct in de nieuwste collecties om de beste must have-items eruit te pikken. Helaas of gelukkig krijg je het vanaf nu nog drukker: je moet ook je favoriete bloemist in de gaten gaan houden. Van bloemen zijn namelijk de meest bijzondere creaties te maken. Van sprookjesachtige tutu tot magische bloemenzetel. Zie jij jezelf al op de fiets stappen met een bloemenhelm?

Welke maat vaas heb je?

Als je als een blok voor het perfecte schoentje valt, is dit waarschijnlijk niet te betalen. Een dure schoenensmaak overvalt je altijd op het verkeerde moment. De oplossing: de bloemist! Betoverde muiltjes binnen handbereik… wat kosten een paar blaadjes nu eenmaal? Wel schuin afsnijden natuurlijk. 


Niet op, maar aan tafel

Dat een prachtig boeket kan shinen op tafel is alom bekend. Dat de tafel kan veranderen in een flinke bos bloemen met bijpassende stoel is waarschijnlijk nieuw. Schuif aan en waan je direct in een andere wereld. Je hoeft nooit meer na te denken over welke kleur tafelkleed je vandaag gebruikt. Laat de natuur kiezen!


Hoofdzaken

Hul je neus in een walm van bloemengeur en laat fleurige muziek je oren binnenstromen. Doe dit natuurlijk goed beschermd met een vrolijke bloemenhelm. Niet om mee te vallen, wel om mee op te vallen. 


Nuttig schikken

Heb je zelf ook onmisbare bloemitems? We zijn benieuwd! Deel ze met ons op Facebook of Instagram