Bloei!

In de videorubriek Bloei! verrassen mensen anderen met bloemen.

Het geven van bloemen geeft niet alleen de ontvanger een goed gevoel, ook de gever wordt er helemaal happy van. In de online rubriek Bloei! verrassen mensen anderen met bloemen. Kijk mee hoe ze samen met een bloemist het perfecte boeket samenstellen en de bloemen overhandigen aan hun vriendin, coach of moeder. De reden om bloemen te geven loopt uiteen. Het komt altijd uit een plek van waardering, liefde en vriendschap. Je begrijpt: je kunt veel vrolijke gezichten, dikke knuffels en zelfs tranen verwachten.

De getalenteerde bloemisten die zich door deze verhalen laten inspireren en de boeketten maken voor Bloei! zijn onder andere Paul Wijkmeijer van Klavertje Vijf uit Haarlem en Nathalie Fasé van Gift by Nature uit Moordrecht. 

Maak als eerste kennis met Sabine die haar nieuwbakken yogavriendin verrast die wel een fleurige opsteker kan gebruiken. In aflevering 2 zul je Maartje zien die haar teammanager wil bedanken voor alle inzet en (alvast een voorproefje) in aflevering 3 zie je Marjolein die haar vriendin steunt die middenin een drukke verhuizing zit. Je zult het zien: bloemen doen bloeien.

Bekijk hieronder de eerste aflevering en blijf Mooiwatbloemendoen.nl volgen voor wekelijks nieuwe bloeiende verhalen. 

Bloei! Mooiwatbloemendoen.nl