Bezoek Keukenhof: het mooiste lentepark ter wereld

Geschatte leestijd: 2 minuten

Denk je aan Keukenhof, dan denk je natuurlijk aan een flinke dosis bloemenpracht. Maar het mooiste lentepark van de wereld heeft meer te bieden dan dat! Van fluisterboot tot fietstocht, van speeltuin tot speurtocht en van bloemenkunst tot kunstige gerechten: tussen alle bloemenpracht valt ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Lees verder, ontdek meer en plan je bezoek!

keukenhof | mooiwatbloemendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Evenementen bij Keukenhof

Niet alleen buiten, maar ook binnen in de paviljoens, geniet je van kleurrijke bloemen en bloeiende planten. Iedere week stellen verschillende Nederlandse kwekers hun trots tentoon met een bloemenshow. Laat je verwonderen door een paviljoen vol orchideeën, stap in een wereld vol rozen, of kleur jouw dag met prachtige freesia’s en chrysanten. Naast bloemenshows geniet je in het park van florale kunstobjecten, live-muziek en themaweekenden, zoals een Oud-Hollands weekend en het Bloemencorso-weekend.

Keukenhof voor kids

Ren langs de bloemenvelden, beleef Keukenhof vanaf een fluisterboot, leef je uit in de speeltuin, dwaal door het doolhof, kom dieren aaien in de dierenweide en kom tot rust in een van de kidsproof restaurants... Aan activiteiten voor de kleinsten geen gebrek! En als je geluk hebt, spot je Fien en Teun, Nijntje en Kikker.

bloemenshow keukenhof | mooiwatbloemendoen

Inspiratietuinen bij Keukenhof

De inspiratietuinen van Keukenhof bieden voor iedereen wat wils. Ga je voor een bont bloementafereel vol inheemse wilde planten in de Graffiti Garden? Breng je een ontspannen bezoek aan de Tropical Beach Garden vol palmbomen, golvende bloemenborders en hangmatten? Of neem je jouw geliefde mee naar de meest romantische plek in Keukenhof: de Red Romance Garden? Ook leuk: bezoek de Pink Tea Garden en geniet van een kopje koffie of thee omgeven door munt, citroenmelisse, kamille, chocolademunt, anijs en nog veel meer lekkers.

Openingstijden en tickets Keukenhof

Enthousiast geworden? Bekijk meer informatie via de website van Keukenhof of plan direct jouw bezoek! Keukenhof is iedere dag geopend van 23 maart tot en met 14 mei van 8:00-19:30uur. Het park is ook geopend op zon- en feestdagen. Keukenhof is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Tickets zijn online verkrijgbaar. Prijs entreekaart volwassene: €19,- . Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis. Kinderen 4 t/m 17 jaar: €9,-. 

park keukenhof | mooiwatbloemendoen