Andaz Amsterdam Prinsengracht x Let Hope Bloom

Tulpen voor meer kleur én hoop

Het voorjaar staat in het teken van de tulp. En hoewel het tulpenseizoen dit jaar anders beleefd wordt dan normaal, vergeten we niet om van deze sierlijke bloem te genieten. Het Andaz Amsterdam Prinsengracht hotel denkt er hetzelfde over. Het hotel brengt een ode aan de tulp, door hun grote raampartij aan de voorzijde van het hotel volledig van tulpen te voorzien en mensen aan te sporen ze thuis ook in huis te halen. 

Andaz Amsterdam Prinsengracht x #lethopebloomCopyright: Andrew Stripp Photography

Een ode aan de tulp

Twee weken lang brengt het Andaz kleur en hoop naar de Amsterdamse grachten. Met ramen vol tulpen van kweker Bolt Amsterdam, prachtig gestyled door The Wunderkammer. Is het geen plaatje?

Maak kans

Woon je in Amsterdam? Loop dan tijdens je volgende wandeling langs het Andaz en zet de prachtige tulpen op de foto. Deel je foto op Instagram, tag @andazams en #lethopebloom. Het Andaz repost de leukste foto’s en kiest na twee weken twee winnaars uit, die een overnachting in het hotel winnen.

Geef steun

Doe mee met het Andaz en steun de tulpenindustrie. Wanneer je nu een bos tulpen koopt bij Bolt Amsterdam en de code “ANDAZ” bij je bestelling gebruikt, ontvang je er een verrassing vanuit het Andaz bij. 

Deel hoop

Wil je iemand in je omgeving blij maken met een kleurrijke bos tulpen? Stuur dan een privébericht naar het Instagram account van het Andaz met daarin de naam en het adres van degene die een boeket verdient, en waarom. Wie weet wordt jouw dierbare dan binnenkort met een bos tulpen verrast.

Samen kleuren we de wereld een beetje mooier. Let Hope Bloom. 

Andaz Amsterdam Prinsengracht x #lethopebloom Copyright: Andrew Stripp Photography