4 boeketten die zeggen wat jij voelt

Zeg het met bloemen

Ahhh, bloemen! Deze kleurrijke, geurige schoonheden brengen plezier en geluk in ons leven. Met hun kleuren, vormen en symboliek zijn bloemen ook boodschappers die onze emoties prachtig uitdrukken. Wil je iemand sterkte wensen of een mijlpaal vieren? Wil je iemand bedanken of je liefde uiten? Laat bloemen voor je spreken en laat je inspireren door deze 4 'sprekende' boeketten. 

Get well soon bouquet

om iemand beterschap te wensen

Zorg voor een glimlach en een goed humeur bij iemand die herstellende is, met een zorgvuldig uitgekozen boeket. Bloemen die perfect geschikt zijn voor jouw boodschap zijn gerbera's: het symbool van positiviteit en vrolijkheid. Combineer verschillende soorten en kleuren gerbera's met een paar takjes geel gipskruid om jouw liefdevolle steun kracht bij te zetten. Dit boeket fluistert: "Zorg goed voor jezelf en weet dat ik er ben". 


Congratulations bouquet

om een mijlpaal te vieren

Als je een prestatie wilt vieren of een nieuw hoofdstuk wilt aanmoedigen in het leven van een dierbare, dan heb je daar natuurlijk een levendig boeket voor nodig! Denk aan een boeket met gladiolen: het symbool voor kracht en trots. Combineer ze met een paar stelen allium (sierui), die symbool staan voor geduld en voorspoed. Met dit boeket is je boodschap duidelijk: "Gefeliciteerd en succes met het nieuwe avontuur!"


Thank you bouquet

om dankjewel te zeggen vanuit je hart

Een elegant boeket met hortensia's en irissen is de perfecte manier om iemand te bedanken. De hortensia straalt oprechte dankbaarheid uit en de iris staat voor uniekheid en optimisme. Wat de kleur betreft is de keuze geheel aan jou. Volg je gevoel en kies de kleuren die je het beste bij de ontvanger vindt passen. Dit boeket zegt: "Ik dank je uit de grond van mijn hart."


I love you bouquet

om je liefde te uiten

Als je hart overloopt van liefde en je jouw gevoel graag wilt delen, dan is een boeket met een warme touch een vereiste. En aangezien rozen het symbool van liefde zijn, mogen die natuurlijk niet ontbreken! Lila rozen symboliseren vreugde en welzijn. Meng er een aantal roze rozen doorheen als symbool van tederheid en zachtheid. Rozen in lichtroze of witte tinten brengen rust in het boeket. Het is overduidelijk: met dit boeket zeg je "Ik hou van je!"

 


geen krachtiger cadeau dan bloemen

Of het nu is om een geliefde te steunen, een prestatie te vieren of dankbaarheid uit te drukken, bloemen helpen je. Sterker nog: er is geen krachtiger cadeau dan bloemen! En wist je dat je niet alleen gelukkig wordt van bloemen krijgen, maar ook van ze te geven? Dat zit zo. Kortom: we hebben meer bloemen nodig! Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor je dagelijkse dosis bloemeninspiratie.