The Wunderkammer’s Manufactured

Dompel je onder in met kunde en passie handgemaakt geluk

Voor de tweede keer dit jaar kunnen we zelf de bijzondere wereld van de The Wunderkammer in stappen. Het creatieve team heeft weer alles op alles gezet om een unieke expositie met bloemen en planten op te zetten. Van vrijdag 4 tot en met donderdag 31 december geniet je van de botanische schatten en stylingsverwennerijen tijdens de tentoonstelling Manufactured en in de bijbehorende Shop for a Week. Ohhh’s, ahhh’s en whooooow’s gegarandeerd!

Copyright: Mooiwatbloemendoen.nl

Pracht met bloemen in de basis

De The Wunderkammer-mannen Florian Seyd en Ueli Signer overtreffen zichzelf keer op keer. Nu met de tentoonstelling Manufactured. Opgezette en van porselein gemaakte dieren, oude meesters, warme kleuren en bijzondere combinaties. De natuur is geordend en op een prachtige manier in kaart gebracht. Het is een warme deken gecombineerd met eindeloos veel verrassingen. Van een felgekleurde bos bloemen tot een losse bloem in een ton-sur-tonvaas. Dit sprookje moet wel een happy end hebben!

Shop for a Week

Zie je jezelf ook in een perfect gestylede en tot in de puntjes verzorgde wonderkamer wonen? Leg dan de basis met de overdadige combinatie van natuur en objecten uit The Wunderkammer. In de Shop for a Week kun je je tegoed doen aan de sprookjesachtige bloemen en planten, vazen, bijzondere wereldse objecten en cadeaus voor een ander of voor jezelf. Om je hebberigheid volledig uit de hand te laten lopen ontwierp Ueli een nieuwe collectie Manufactured-meubels. Heb je geen tijd om een tripje naar de Amsterdamse wonderwereld te maken? Geen paniek. Je kunt online. De webshop is ook een mekka van unieke en exclusieve objecten!

Meer info

De tentoonstelling en de Shop for a Week kun je van vrijdag 4 tot en met donderdag 31 december van 11.00 tot 18.00 uur bekijken in Hotel Droog in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie.