Winnen: een swaddle met germini’s

Baken je baby met bloemen

Bij een ieniemienie mini-me past natuurlijk een stralend steeltje mini-botanie. Iets wat voor onschuld staat en tot in de kleinste blaadjes vrolijkheid uitstraalt. Germini’s fleuren, symboliseren en zorgen nu ook dat je kleintje heerlijk slaapt. Illustrator Hyshil Sander ontwierp speciaal voor ons deze swaddle. Een bakenbloem die jouw eigen verse kleintje beschermt. Of de newborn van je bestie of buuf. We geven er vijf weg!

Gerbera swaddle Hyshil Mooiwatbloemendoen.nl

Vrolijke onschuld en puurheid

Het kleine zusje van de gezellige gerbera is de perfecte geboortebloem. Natuurlijk omdat ze altijd opgewekt is, maar voornamelijk omdat ze staat voor onschuld en puurheid. Het lijkt of ze met haar zoetheid naar je lacht en je geruststelt. Daarnaast draait de vrolijke voorjaarsbloeier altijd met haar gezicht naar de zon toe, wat een perfecte levensles is. Wil je nóg meer? De germini is in vele kleuren verkrijgbaar, dus als finishing touch kun je bij een boeketje ook nog de perfecte kleursymboliek toevoegen. 

Swaddle-wat?

Swaddlen lijkt de nieuwste straattaal, maar het is het tegenovergestelde. Het is het inbakenen van je kleine trots om hem of haar beter te laten slapen. Wij lieten dit perfecte, nuttige, duurzame cadeau ontwerpen door illustrator Hyshil Sander. Dus verwen je bolle buik vast voor de nabije toekomst, verblijd de zwaaiende armpjes in de wieg of geef kraamcadeau waar jarenlang veel gebruik van gemaakt gaat worden. 

Doe mee en win

Speelgoed en rompertjes genoeg, dus tijd voor iets wat jaren genietgarantie geeft. Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een van de vijf doeken. Is het een kraamcadeau? Dan is het natuurlijk nog leuker als je er een germini geboorteboeketje bij geeft!

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars zijn via de mail op de hoogte gebracht.

Gerbera Geboorteboeket Mooiwatbloemendoen