Winnen: een Roselily boeket

Maak kans op 1 van de 100 boeketten

Een rijke symboliek, een subtiele geur en de schoonheid van twee bloemen in één… Dat moet de Roselily zijn! Deze relatief nieuwe lelievariant wordt steeds populairder. Fleurop laat je graag meegenieten van het succes van deze beauty. Daarom geven we in samenwerking met Fleurop maar liefst 100 Roselily boeketten weg! 

Prachtig en praktisch

Roselily is niet alleen prachtig, ze is ook nog eens praktisch. Ze heeft geen meeldraden, waardoor haar geur subtiel is en je geen vlekken in je kleding krijgt. Bovendien heeft ze geen pollen, dus voor mensen met hooikoorts is deze bloem een uitkomst. Roselily staat ook nog eens lekker lang in de vaas. Must-have, right? Dat dachten wij ook! Bekijk daarom snel hieronder hoe je kans maakt op 1 van de 100 Roselily boeketten. 

roselily boeket | mooiwatbloemendoen.nl

Doe mee en win

Wil jij een geliefde verrassen met een prachtig Roselily boeket? Zo maak je kans op 1 van de 100 boeketten: 

  • Koop een Roselily boeket via www.fleurop.nl (je kunt kiezen uit 4 verschillende boeketten).* 
  • Check de wincode die je hebt ontvangen.  
  • Vul de wincode in op www.fleurop.nl/actie
  • Duimen maar! De winnaars worden medio juli verrast met een Roselily boeket.

Meer bloemengeluk

Duurt het wachten lang? We verzachten de spanning graag met een flinke portie bloemengeluk. Lees hier meer over de herkomst en symboliek van Roselily, of laat je inspireren door dit romantische boeket met deze lelie in de hoofdrol. En wil je mensen laten meegenieten van jouw Roselily boeket? Deel jouw bundeltje geluk dan met ons via Instagram of Facebook met de hashtags #mooiwatbloemendoen #fleurop en #roselily.

* Deze actie loopt van 1 t/m 30 juni. De actie geldt ook als je een Roselily-boeket bij de lokale Fleurop vakbloemist koopt.