Win: interieurstyling t.w.v. €449

Bij aankoop van een amaryllis-boeket
Geschatte leestijd: 2 minuten

December is onmiskenbaar de maand van feestdagen… Én van de amaryllis! Zet de verwarming maar een graadje lager, want deze fonkelende bloem brengt een flinke dosis warmte op koude dagen. Laat jij de amaryllis deze maand ook stralen in jouw vaas? Koop dan snel een amaryllis-boeket via Fleurop.nl of je lokale Fleurop vakbloemist, en maak ook nog eens kans op 1 van de 10 interieurstylingpakketten t.w.v. €449, inclusief wooncheque en persoonlijk stylingadvies.

Amaryllis boeket kerst

EEN PERFECT DECEMBERCADEAU 

We geven je op een blaadje mee dat jij zult genieten van de amaryllis. Haar blaadjes zijn namelijk heel bijzonder! Ze zijn er in veel verschillende kleuren en lijken wel van fluweel. Ook de symboliek van deze decemberkoningin mag er zijn. Ze staat namelijk voor trots en betoverende schoonheid. Kortom: de perfecte bloem om deze maand cadeau te geven aan jezelf of een geliefde! 

Maak kans op interieurstyling

Wil je deze maand niet alleen genieten van een feestelijk amaryllis-boeket, maar ook nog eens kans maken op 1 van de 10 interieurstylingpakketten t.w.v. €449, inclusief wooncheque en persoonlijk stylingadvies? Zo doe je mee:

  • Kies jouw favoriete amaryllis-boeket en bestel ‘m via fleurop.nl/bloemen-bestellen/amaryllis of koop een amaryllisboeket via je lokale Fleurop vakbloemist.* 
  • Als je het boeket online bestelt, dan ontvang je een wincode per mail. Koop je het boeket bij een Fleurop vakbloemist, dan krijg je een voucher met een code erop.
  • Vul de wincode in op www.fleurop.nl/actie
  • Duimen maar! De winnaars worden begin januari per mail bekend gemaakt.

Meer bloemengeluk

Duurt het wachten lang? We verzachten de spanning graag met een flinke dosis bloemeninspiratie. Lees hier meer over de amaryllis, of ontdek een bont boeket met deze statige schoonheid in de hoofdrol. En wil je mensen laten meegenieten van jouw amaryllis-boeket? Deel jouw bundeltje geluk dan met ons via Instagram of Facebook met de hashtags #mooiwatbloemendoen #fleurop en #amaryllis.

* Deze actie loopt van 1 t/m 24 december en is geldig op amaryllis-boeketten vanaf €19,95. Bekijk de actiepagina van Fleurop voor meer informatie en de algemene voorwaarden. 

Amaryllis boeket