Win: Gear vaas van Floris Hovers

Val als een (motor)blok voor deze stoere vaas

Eindelijk kunnen we volop genieten van een man die helemaal weg is van auto’s en bloemen. De Gear Vaas is namelijk geïnspireerd op een motorblok. Kunstenaar Floris Hovers is bolide-liefhebber, ontwierp dit pronkstuk en maakt er nu een van ons heel erg blij mee!

Vaas gear van Floris Hovers Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: Floris Hovers

Gear Vaas

Een beetje bekomen van het woord ’motorblok’? Gelukkig is de vaas geen met olie besmeurde stalen kolos die je interieur overhoopgooit, maar een tot de essentie teruggebracht stuk design. Het aluminium of staal van de motor is vervangen door gietklei. Dit samen maakt het een pronkstuk die je bos nog meer laat stralen. Of zelfs heel je huis laat opbloeien.

Kunstenaar Floris Hovers

Floris Hovers studeerde af aan de Design Academy, startte zijn eigen designstudio en won de Sanoma Woonaward ‘Jong Talent’. Zijn ontwerpen staan bekend om hun eenvoud, maar blijven altijd herkenbaar. Hij zorgde ook voor het tuinontwerp van de Nationale Tulpendag 2017. Voor Floris staat bij de tulp de schoonheid van de eenvoud centraal, dus dit maakt deze bloeier misschien wel de ultieme bloem.

Doe mee en win

Deze winactie is inmiddels afgelopen, de winnaar heeft per e-mail bericht gekregen van ons.

Smeken je bloemen zoet om een stukje design voor hun stelen? Maakt deze bijzondere vaas je huis helemaal af? Dan is nu je kans. Vertel ons uiterlijk woensdag 15 februari welke bloemen jij in het ‘motorblok’ wilt zetten en waarom. Op donderdag 16 februari 2017 maken we bekend of jij de echte, originele Floris Hovers thuis neer mag zetten.

Winactie: Gear vaas