WIN EEN UNIEK BEZOEK AAN DE DAHLIA VELDEN

Een sprookjesachtig bloemenfeest

Oh la la, wat een dromerige winactie. Denk aan een veld, zo ver je kunt kijken, waar prachtige fel gekleurde koppen uitsteken boven het groen. Als een fonkelende kroon vol diamanten schitteren de bloemblaadjes van de dahlia in het zonlicht. Zo veel moois! Dit zijn de Dahlia velden van FAM Flower Farm. Als dit nog niet op je verlanglijstje stond, dan staat dat het nu zeker! De velden zijn alleen te bezoeken op basis van een reservering. Wij mogen 2x2 kaartjes weggeven voor bezoek aan deze prachtige bollenvelden. Doe nu mee!

fam flower farm mooiwatbloemendoen.nl

FAM FLOWER FARM

FAM Flower Farm bestaat uit twee Hollandse familiekwekerijen. De familie Van der Slot is gespecialiseerd in het kweken van tulpen en narcissen en de familie Weijers heeft een dahliakwekerij. Marlies en Linda (brein achter FAM Flower Farm) willen hun liefde voor bloemen verspreiden. Dit doen ze onder andere via hun blog waar ze tips & tricks delen hoe je thuis het beste aan de slag kunt met je eigen bloementuin. Ook hun instagram account is om te smullen. Regelmatig zijn ze live vanaf het bloemenveld te volgen, waardoor je heel even het gevoel krijgt ook tussen die bloemenpracht te staan.

 

JE EIGEN DAHLIA HEAVEN

Deze prachtige bloem heeft overdreven veel kleur- en vormvariaties. Je kunt bij FAM Flower Farm dan ook 85 soorten knollen kopen om thuis mee aan de slag te gaan. Maar let op, de knollen zijn enorm populair, dus wees er op tijd bij. Alle Dahlia’s zijn nu geplant, zodat je vanaf september weer jouw favo soort kunt bestellen. De tulpen- en narcissenbollen bestel je nu alvast voor het volgende seizoen.

 

 

ZO MAAK JE KANS OP KAARTEN

Vertel ons voor donderdag 1 augustus met wie en waarom jij de Dahliavelden wilt bezoeken. Belangrijk: het bezoek zal plaats vinden tussen 24 augustus en 15 september (dan staan de velden in bloei). We trekken twee winnaars, die 2 kaarten wint. In totaal geven we dus 4 kaarten weg. 

Winactie: bezoek dahlia velden fam flower farm