Win bloemen voor je buitenlandse bae

Love & flowers in the air

Jouw hartendief woont in een ander land. Dat is eigenlijk altijd een beetje rot, maar op Valentijnsdag voelt het extra zuur. Geen kans om elkaar te verrassen met een ontbijtje op bed. Geen bonbonfestijn na een heerlijk uitgebreid maal. En ook geen verse bloemen die de vaas op tafel vullen. Of toch wel..?

Win bloemen voor je buitenlandse bae Mooiwatbloemendoen.nl

Cupido kent geen grenzen

Matchmaker Cupido gaat de grens over en volgt de beat van jullie synchroon bonzende harten. Jullie liefde moet gevierd worden, ook als je fysiek niet samen kunt zijn. Daar hebben we wat op bedacht. Als jouw liefje in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk woont zorgen wij voor een prachtboeket bij je geliefde aan de deur. Zorg jij voor de zoete woorden op het kaartje en een FaceTime-date? 

Ding dong Dianthus of knock knock narcis 

Een bos bloemen bezorgd in het buitenland is een schot in de roos. Maar je gooit helemaal hoge ogen als je ook hebt nagedacht over de bloemen in het boeket. Ga je voor een traditioneel boeket met rode rozen? Of ga voor valentijn nieuwe stijl en kies bloemen met een bepaalde kleur, symboliek of vorm. De twijfelaars adviseren we om het schatje in het andere stadje zijn of haar lievelingsbloem te geven. En dan kan het zomaar een boeket bolchrysanten zijn die aan de deurbel trekt. 

Win een boeket over de grens

Deze winactie is afgelopen, de winnaars krijgen per e-mail bericht van ons.

Is jouw geliefde op dit moment in Duitsland, Verenigd Koninkrijk of Frankrijk en zou je hem of haar heel graag een boeket willen sturen? Deel voor 7 februari 2017 jouw liefdesverhaal en de bloemen die het beste bij je lief passen via het formulier hieronder. Wie weet ben jij een van de drie winnaars die een prachtig boeket (t.w.v. 50 euro) voor zijn of haar schatje wint die Mooiwatbloemendoen.nl voor je bezorgt op Valentijnsdag.  

Winactie: Buitenlandse bae