Watermannen opgelet: dit is jouw astrologische bloemlezing

Dit is de bloem die bij jouw sterrenbeeld past

Waterman: 21 januari t/m 18 februari

Of je er nu in gelooft of niet, iedereen leest wel eens zijn horoscoop. Je weet vast wel de karaktereigenschappen te noemen van het sterrenbeeld waarin je geboren bent. Niet alleen hemellichamen willen hun zegje doen over je persoonlijkheid. Ook bloemen hebben een signatuur die passend gekoppeld kunnen worden aan een sterrenbeeld. In samenwerking met ELLE en astroloog Bernard Fitzwalter hebben we een bloemlezing gemaakt. Lees snel welke bloem bij jou past!

Bloemlezing Waterman Mooiwatbloemendoen.nl

De sterren over Waterman

De Waterman is een onvoorspelbaar type die garant staat voor creatieve uitspattingen. Je bent authentiek, uniek en je tijd ver vooruit. Ook ben je gehecht aan je vrijheid. Deze uiteenzetting van eigenschappen gaat perfect samen met: ranonkel.

Deze bloem onderstreept jouw persoonlijkheid

Waterman is het sterrenbeeld van het onconventionele en het onverwachte. Je denkt dat je hem kent, maar hij zal je altijd verrassen met dingen die je niet zag aankomen. De ranonkel is een beetje hetzelfde. Ergens doet ze denken aan een roos, met haar zachte bloemen die bestaan uit verschillende lagen delicate blaadjes, en omdat ze in alle denkbare tinten wit, geel, oranje, roze, rood en paars voorkomt zou je al helemaal nooit verwachten dat ze familie is van de bescheiden boterbloem. 

De rest van het dierenriemboeket

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook de bloemlezing van de andere sterrenbeelden.

Illustraties: Nicola Kloosterman