Vier 365 dagen per jaar de liefde

Goede raad als je Valentijn haat…

Valentijnsdag. Je hart maakt een uitbundige salto bij de gedachte aan 14 februari. Bloemen, zoenen en zoetgevooisde romantiek. Of… ? Word je een beetje kribbig van zo’n door anderen bedachte dag vol liefde? Hou je van haar, maar niet van tradities? Wat je smaak ook is: geef liefde, geef bloemen. Wanneer je ook wilt.

Valentijn 365 dagen per jaar Mooiwatbloemendoen.nl

Een jaar heeft 365 dagen

Romantiek laat zich niet plannen of vastpinnen op een datum, het dient zich aan op de meest onverwachte momenten. Daarom onze raad: volg je hart en laat het spreken op een zelfgekozen moment. Misschien is dat op Valentijnsdag, misschien in de week erna, hartje zomer of in oktober. Een jaar heeft 365 dagen om je liefde te uiten. Zonde eigenlijk om er dan maar een dag van te gebruiken.

Rode rozen en Lievelingsbloemen

‘Ik hou van je’, dat zeg je nog overtuigender met bloemen. In de categorie Klassiek & Romantiek staan rode rozen bovenaan, vol liefdevolle symboliek, bloemblaadje na bloemblaadje. Maar liefde uit zich ook in Lievelingsbloemen, of steel een hart met een boeket vol favoriete kleuren of herinneringen. Welke bloemen je wanneer ook geeft, doe het met liefdevolle aandacht. Want is er iets romantischer dan dat?

Zin in meer inspiratie?

Lees hoe je je lief kunt verrassen met onverwachte bloemen of met rocky road-taartjes vol rozen. Daarnaast geven we bloemrijke tips voor de solo Valentijn