Verras je kanjer met een Kanjerboeket

Beloon je favoriete vrijwilliger

In je sociale kring zit vast en zeker een kanjer. Een vrijwilliger die boodschappen doet voor senioren, de vriend die zijn sterke spierballen inzet bij jouw verhuizing of een buurvrouw die de katten eten geeft als je op vakantie bent. Ze doen het met liefde, vinden het allemaal heel vanzelfsprekend en willen er – geen sprake van! – niets voor terug. Juist deze bescheiden kanjers verdienen een (K)anjerboeket, toch?

Anjers voor een kanjer Mooiwatbloemendoen.nl

Het Kanjerboeket

Het (K)anjerboeket is speciaal ontworpen voor al die kanjers van vrijwilligers. Met deze prachtbos laat jij jouw favoriete vrijwilliger nogmaals weten hoe dankbaar je bent. Voor alles. En dat doe je natuurlijk met de anjer, de goddelijke bloem die bovendien voor hartstocht staat. Want een groot hart, daar draait het om bij vrijwilligerswerk.

Het Kanjerboeket en NLDOET

Het (K)anjerboeket staat niet toevallig nu in de schijnwerpers: op 9 en 10 maart 2018 vindt NLDOET weer plaats, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Geef je op, doe net als 200.000 Nederlanders mee en beloon jezelf ook met zo'n floraal schouderklopje.

Hier vind je de Kanjerboeketten

De (K)anjerboeketten vindt je vanaf 26 februari bij een van de bijna 200 geselecteerde bloemenwinkels, of loop langs bij je dichtsbijzijnde bloemist en koop daar een (K)anjerboeket!