Vier Vaderdag met bloemen

Ja, hij houdt er echt van

Hij leerde je fietsen, heeft overal verstand van en is nog steeds je stoere rots in de branding. Je vader. Verras hem daarom op 18 juni met zoenen en bloemen. Een mooi boeket, bloemen op vinyl of met verhalen van bloemenmannen aan de top: Vaderdag bloeit dit jaar.

Vaderdagboeket Mooiwatbloemendoen.nl

Win een Vaderdagboeket

Mannen houden van bloemen. Echt. Laat je overtuigen door de stoere kerels die ons vertelden over hun liefde voor bloemen. En doe tussen 2 en 12 juni mee aan onze winactie en win het ultieme Vaderdagboeket voor de liefste papa. Snel lezen!

Bloemen op vinyl

Ook tof: verras je vader met gebloemde muziek. We selecteerden de mooiste platen met de floraalste hoezen. Van obscuur tot iconisch, van jeugdsentiment tot nieuwe ontdekking. Staat de platenhoes vol pioenrozen, anjers of lelies? Geef er dan een mooie bos van deze schoonheden bij.

Exposé-bloemlezing

In de hoogste regionen van de internationale bloemenwereld werken een paar creatieve bloemenheren. We nemen je in vogelvlucht mee langs Tokio, Kopenhagen, Parijs en Amsterdam en laten je (vader) de aanstekelijke passie zien waarmee deze Exposé-mannen dagelijks met bloemen werken.

Kortom: Vaderdag 2017 vieren we met bloemen.