Vier Vaderdag met bloemen

Ja, hij houdt er echt van

Hij leerde je fietsen, heeft overal verstand van en is nog steeds je stoere rots in de branding. Je vader. Verras hem daarom op 17 juni met zoenen en bloemen. Een mooi boeket, bloemen op vinyl of met verhalen van bloemenmannen aan de top: Vaderdag bloeit dit jaar.

Mannen houden van bloemen. Echt. Laat je overtuigen door de stoere kerels die ons vertelden over hun liefde voor bloemen. 

Exposé-bloemlezing

In de hoogste regionen van de internationale bloemenwereld werken een paar creatieve bloemenheren. We nemen je in vogelvlucht mee langs Tokio, Kopenhagen, Parijs en Amsterdam en laten je (vader) de aanstekelijke passie zien waarmee deze Exposé-mannen dagelijks met bloemen werken.

Bloemen op vinyl

Ook tof: verras je vader met gebloemde muziek. We selecteerden de mooiste platen met de floraalste hoezen. Van obscuur tot iconisch, van jeugdsentiment tot nieuwe ontdekking. Staat de platenhoes vol pioenrozen, anjers of lelies? Geef er dan een mooie bos van deze schoonheden bij.

Een passend vaderdagsboeket

Waar je je vader ook mee verrast, een bos bloemen kan natuurlijk niet ontbreken. En dan hebben we het niet over een standaardboeket van de markt, maar over een boeket dat jij zelf hebt samengesteld met bloemen die lief en sterk tegelijk zijn: precies zoals jouw vader. Nieuwsgierig? Lees dan gauw ons boeketrecept voor een passend vaderdagsboeket

Kortom, inspiratie genoeg om Vaderdag 2018 in het teken van bloemen te zetten!