Upgrade je bad- en slaapkamer met bloemen

Adem bloemen in en rust uit
Geschatte leestijd: 2 minuten

Neem een moment van rust onder een dekentje of tijdens een welverdiend spamoment. Bloemen geven wat tender loving care aan jezelf én je bad- en slaapkamer. Wij vertellen je hoe! 

Upgrade je bad- en slaapkamer met bloemen | Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Bloemblaadjes tellen

Droom weg op de zachte blaadjes van dahlia. Net als een meditatie-app geeft ze een zacht zetje naar zoete dromen. Lig je toch wakker? Vergeet schapen. Tel bloemblaadjes tot je in slaap valt. Of bewonder de bijzondere vormen en kleuren van craspedia, crocosmia en zonnebloem in het avondlicht. Een klein vaasje of drinkglas met een paar stelen op je nachtkastje geeft al het gewenste resultaat. Fijn zeg, bloemen in de slaapkamer. Overdag brengen ze schoonheid en in de nacht houden ze over jou de wacht.

Een vrolijk gezicht

Zo’n zelfde frêle vaasje met florale knapperds misstaat ook zeker niet in de badkamer. Bloemen met een te korte steel of die zijn gebroken tijdens het bloemschikken krijgen zo een tweede kans. Een vrolijk gezicht (meer dan dat van jezelf wellicht, zo vroeg in de ochtend) om te bestuderen tijdens het twee minuten tandenpoetsen. De badkamer knapt er ook van op, alsof een klein vaasje bloemen een gewone badkamer transformeert tot een hotelspa. Dát is het effect van bloemen.

Bloemenzee

Over een spa gesproken: laat het bad vollopen, voeg je favoriete badolie toe en laat er bloemen in drijven. Biologische bloemen zonder steel en losse bloemblaadjes geven het bad een uitnodigend karakter. Dat wordt nog uitvechten wie er als eerste in bad mag. Ga romantisch samen of sluit je op met een lekker muziekje. Tot over een uurtje, ik duik deze bloemenzee in!

meer herfst-inspiratie

Kun je geen genoeg krijgen van al die fijne boeketjes? Snappen we! Ontdek ook eens dit oogstboeket, of geef je humeur een boost met dit mood booster boeket. En voor je dagelijkse dosis (herfst)inspiratie volg je ons natuurlijk op InstagramFacebook en Pinterest