Twee recepten voor zoetfleurige Moederdagtaartjes

Bloemen en taartjes: de perfecte combi!

Zullen we er dit jaar weer eens een homemade Moederdag van maken? Niet met een autowasbon of zorgvuldig gekleide pennenbak, maar met overdreven smakelijke, zoete boeketbelevenissen. Dat zijn heerlijke baksels met bloemen die je moeder echt in het stralende zonnetje zetten. De fleurige, eetbare details maken het geheel nog feestelijker en helemaal af, want ja, bloemen zijn onmisbaar bij deze speciale dag. Bak en pak je mooiste serviesje en serveer dit jaar de ‘Mama-is-lief-taart!’ én ‘Bloemetje voor mama’ volgens recept van Pixels & Kruimels.

Mama-is-lief-taart!

Haal alles uit de kast en bak en creëer deze bijzondere Mama-is-lief-taart!-taart. Hij is niet in vijf minuten klaar, maar het is absoluut een must-maak, zelfs voor dochters met twee linkerbakkershanden. Trakteer je moeder op deze overdaad aan ‘mams, ik houd van je!’

Snij je dit ‘zonde om op te eten’-kunstwerk door, dan zie je dikke lagen smakelijke liefde, zoete waardering en feestelijke dankjewellen. Laat je broers of zus de feesthoedjes meenemen en ga uitgebreid genieten met jullie enige echte party mom.

Bekijk het recept hier.


Maak er een potje van

Moederdag taart Pixels en Kruimels Mooiwatbloemendoen.nl

Het bakken van dit originele Bloemetje voor mama is goed te doen én het is geweldig leuk en lekker. Het bevat alle ingrediënten voor een geslaagd Moederdagfeestje. Je serveert het bij de thee, als toetje, bij de lunch, als tussendoortje of zelf als ontbijt. Zet deze originele bloempotjes waar dan ook op het Moederdagmenu en snoep met volle teugen van deze schattige, bloemige zoetheid. Je vader mag er natuurlijk ook wel een. 

Bekijk het recept hier.


Pixels & Kruimels

Stel, je bent in twee dingen heel goed én je vindt ze allebei even leuk. Dan moet je kiezen, óf, dacht Joyce: mag je combineren. Pixels & Kruimels bestaat dan ook uit de twee ingrediënten: ontwerpen en bakken. Twee totaal verschillende vakgebieden gevangen in een erg leuke naam. Joyce van Pixels & Kruimels is een held voor de echte snoeperd. Binnen een handomdraai tovert ze een extravagante vierlaagstaart, iets fruitigs of maakt ze de wereld mooier met een verrassend smeuïge worteltjestaart. Met Pixels & Kruimels wil ze zoveel mogelijk mensen blij maken. En dat doet ze goed!