Stijltrend: The World Beyond

Spannende doorkijkjes en magische bloemen

Een wereld waarin elfjes en feeën ons op de schouder lijken te tikken om ons te wijzen op spannende doorkijkjes en verrukkelijke fantasieën. We laten ons verrassen door het onbekende. Kleurverlopen en glimmende accessoires staan als losse objecten in de ruimte en bloemen worden verwerkt in losjes geschikte kransen en slingers. 

Stijltrend The World Beyond Mooiwatbloemendoen

Het huis van je dromen. Letterlijk

Geef je over aan sprookjes, fantasieën en sereniteit en laat een flinke dosis dromerige effecten binnen. Hoe? Door het gebruik van glanzende materialen en het creëren van gedeeltelijke verhullingen. Versterk het effect met semitransparante materialen en spiegels, zodat je fantasie al snel op hol slaat. Eh… waar heb ik ook alweer mijn favoriete toverstaf gelaten?

Betoverende bloemen 

Kies voor rijk, decoratief en opvallend glanzend. Dubbelkleurig zorgt voor extra vervreemding. Kies voor de meest betoverende magische exemplaren. Dieppaars, mysterieus roze, felroze, rood-roze. Kransen en slingers brengen je sprookjeswereld tot leven. Losse bloemen vormen samen met bloesemtakken een spannend geheel. Kies hierbij voor prachtige pastellen. Grillige takken maken het verhaal van rozen en kleurrijke orchideeën extra dramatisch. Monnikskap, Vanda en Euphorbia passen perfect in The World Beyond.

Grenzeloos genieten

Sterren en planten mogen natuurlijk niet ontbreken. Net zomin als waterachtige dessins, vlekken en spatten, leuke dip-dyes en illustraties van bloemen en takken. De kleurverlopen in de halfedelstenen en kristallen doen je geloven dat er een regenboog in zit. Je zet ze net als de andere accessoires als losse objecten neer. Door de kleurverlopen vervagen de grenzen. 

Magische kleuren

Van paarse pastellen aan de ene kant tot donkerrood en donker-/gifgroen aan de andere kant. Maar er is natuurlijk niks magischer dan metallics! In goud en roze mogen deze volop. The World Beyond is alles behalve zwart-wit! 

Meer inspiratie en de tofste trend-must haves vind je op ons Pinbord!