Sprankel met bloemen(prints)

Jij + bloemen = optimale feestoutfit

Met de feestdagen aan de horizon lijkt alles in het teken te staan van party outfits en feestelijke make-up. Dat betekent vaak een overweldigende overvloed aan glitters, kantjes, ruches en vooral veel zwart, wit en rood. Maar wacht eens even, je bent toch al sprankelend genoeg? Daarom gooien we het dit jaar over een andere fashion boeg. Oogverblindend naturel en comfortabel met hier en daar een bloem(enprint). Fiet fiew!

Optimale kerstoutfit met bloemen - Mooiwatbloemendoen.nl

Schitterend gemakkelijk en au naturel

Balancerend op je stiletto’s een gloeiend hete taart uit de oven halen. Je opgestoken haren die iets te dicht bij een brandende kaars komen. Of de tafel mooi dekken terwijl er steeds een hele rij armbanden van je pols glijdt: Kerstmis en glamour gaan eigenlijk helemaal niet zo goed samen (behalve in films). Dus waarom trek je niet iets mooi makkelijks aan? En laat je je gezicht niet au naturel? Bloemen erbij en klaar.

Bloemen op je jurk en in je haar

Met bloemen voel je je lekkerder. En dat geldt ook voor de feestdagen. Trek dus je bloemenjurk aan, die ene die zo lekker zit, en focus op je familie, je vrienden en dat knusse feestgevoel. Een mooi mouwloos jasje erover maakt het extra comfy. Geen florale creatie in je kast? Een bloem in je haar doet ook wonderen. Gloriosa bijvoorbeeld gaat bijzonder goed samen met een glaasje champagne. De orchidee is altijd wel in voor een feestje, of steek een blije chrysant tussen je krullen. Hallo december, dag glitterig gedoe!

Credits:

Het model draagt een jurk van Oililly en een mouwloos vest van Mango.